Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

În Duminica Floriilor florile au prins rădăcini!

Data publicării
Categoria

Campania lansată de Complexul Comercial Nada Florilor, care şi-a propus sa contribuie la înfrumuseţarea oraşului Fălticeni prin implicarea întregii comunităţi, s-a încheiat duminică.

Ghivecele de flori, returnate de clienţii Nada Florilor, au fost plantate cu ajutorul reprezentanţilor Primăriei Fălticeni şi ai Şcolii Nr. 3 Mihail Sadoveanu. Printre cei care au plantat flori în Piaţa Nada Florilor din Fălticeni s-a aflat şi domnul primar Vasile Tofan, ce a sprijinit entuziast campania O floare de la Nada Florilor creşti, un coş de Paşte primeşti! pe toată durata ei.

Ploaia nu a reuşit să-i oprească, astfel că florile fălticenenilor generoşi au prins rădăcini în Duminica Floriilor. Iar pentru că ploaia înseamnă trăinicie, belşug şi durabilitate, aceasta a pecetluit parteneriatul dintre Nada Florilor şi comunitatea oraşului Fălticeni.

Pentru că s-au implicat în campania de la Nada Florilor, aducând astfel primavara în oraşul Falticeni, o sută de fălticeneni desemnaţi prin tragerea la sorţi din data de 31 Martie 2010 vor primi câte un coş cu produsele tradiţionale pentru masa de Paşte. Aşadar, ţineţi-vă telefonul deschis – poate veţi fi chiar dumneavoastră cel sunat!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.