Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava scoate la concurs posturi pentru specialiști

Data publicării
Categoria

S-a dat startul angajărilor din sursă externă de specialişti la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

Înscrierile se vor realiza în perioada 19-23 Octombrie 2016, concursul urmând a fi susţinut în ziua de 26 Noiembrie 2016.

Inspectoratului de Poliție Județean Suceava i-au fost repartizate cinci funcţii de specialişti pentru încadrare din sursă externă, astfel: o funcţie de ofiţer la Serviciul Financiar, o funcţie de ofiţer la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, o funcţie de ofiţer la Serviciul de Investigaţii Criminale, o funcţie de ofiţer la Serviciul Criminalistic şi o funcţie de ofiţer la Serviciul Ordine Publică – specialitatea electronist.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul sv.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

De asemenea, pentru detalii, puteţi consulta informaţiile postate la avizierul IPJ Suceava sau puteţi suna la numărul de telefon +4 0230 203 112.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.