Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Locul II pentru Royals IGB Suceava la Campionatul Național de Baseball (seniori)

Data publicării
Categoria

În perioada 23-25 Septembrie 2011 s-a desfășurat la Gherăești (județul Neamț) ultimul turneu al Campionatului Național de Baseball la Seniori.

În prima zi echipa suceveană, Royals IGB, a jucat cu cei din Alexandria, Athletico, cu care a pierdut cu scorul de 14-4. Pitcher-ul (aruncatorul) echipei Royals pe tot parcursul meciului a fost Sorin LUNGU.

Cel de-al doilea meci al aceleiași zile a fost contra echipei din Nasăud, Giants. Aici totul a decurs perfect pentru Royals IGB, astfel ca la final echipa s-a impus clar cu scorul de 13-1. În timpul celor șapte inning-uri (reprize) Royals IGB a reușit două homerun-uri(lovituri peste limita terenului) prin: Bogdan OPINCARIU si Andrei LUCACIU. Pitcher-ul echipei din Suceava a fost Eduard PÎRVU.

În ziua a doua de competiție echipa suceveană a castigat contra celor de la Leaders Calarasi cu scorul de 9-0 iar in meciul al doilea a întalnit principala contracandidată la locul second, LPS Roman. Meciul a fost unul foarte interesant și disputant, cu două homerun-uri: unul de partea Romanului si unul de partea sucevenilor prin Ciprian FETCU. În ultima repriza, a noua, scorul era egal, 4-4, dar sucevenii s-au mobilizat și au reusit să facă trei puncte, astfel ajudecându-și victoria și poziția de vice-campioană. Pitcherul echipei sucevene a fost Ciprian FETCU care la finalul partidei a fost desemnat și cel mai bun pitcher(aruncator) al acestui campionat.

Menționăm că încă doi sportivi suceveni au primit diplome de merit: Bogdan OPINCARIU (cel mai bun catcher) și Andrei LUCACIU (pentru cel mai bun alergător).

Sincer să fiu mă așteptam la acest loc II dar speram să nu am așa multe emoții în disputa cu cei de la Roman, meciul cu ei decizând vice-campioana României.Meciul a fost unul foarte incitant cu reușite de ambele parți, dar în final noi am fost mai buni și am caștigat. A fost un an greu pentru echipa noastră, cu multă muncă dar în final am reușit să obținem ceea ce ne-am propus. Doresc să-i felicit pe coechipierii mei pentru dăruința și devotamentul de care au dat dovadă și să le transmit cu această ocazie că la anul avem obiectiv locul I și automat un loc în cupele europene din 2013 a declarat Ciprian FETCU, președintele-jucător al Clubului Sportiv Royals IGB Suceava.

Jucătorii care au făcut parte din lotul echipei la acest Turneu III au fost: Ciprian Fetcu, Bogdan Opincariu, Andrei Lucaciu, Silviu Checheriță, Andrei Moldovan, Andrei Curic, Adrian Doroftei, Ciprian Doroftei, Bogdan Țibu, Eduard Pirvu, Sorin Lungu și Claudiu Sandu.

Va prezentăm mai jos clasamentul final al Campionatului National de Baseball la Seniori:

  1. Athletico Alexandria
  2. Royals IGB Suceava
  3. LPS Roman
  4. Giants Năsăud
  5. Leaders Călărași

Ocupanta locului I va merge la anul în cupele europene.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.