Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Măsuri preventive adoptate de Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

​Având în vedere situația actuală cu privire la răspândirea noului coronavirus (COVID – 19), centrul comercial Shopping City Suceava se alătură eforturilor depuse de autorități pentru prevenirea eventualelor cazuri de coronavirus.

Întrucât siguranța vizitatorilor și implicit a membrilor comunității este o prioritate, Shopping City Suceava a implementat o serie de măsuri de prevenție, susținând și aplicând astfel măsurile impuse de Ministerul Sănătății.
În consecință, centrul comercial a dispus o serie de măsuri precum: montarea unor dozatoare automate cu dezinfectant în toaletele centrului comercial, precum și în zona restaurantelor, intensificarea intervalului de igienziarea a zonelor puternic circulate (toalete, zone de relaxare, restaurante și cafenea, mânerele de la uși), dezinfectarea constantă a zonelor intens circulate, plasarea mesajelor de informare cu privire la măsurile necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus.
Deoarece în astfel de perioade responsabilitatea față de sine și față de ceilalți este esențială, Shopping City Suceava recomandă tuturor să se informeze doar din surse oficiale și să respecte toate măsurile și indicațiile comunicate de autorități. De asemenea, încurajează clienții ca în această perioadă să opteze pentru variantele de plată cu cardul sau cu device-uri digitale care permit acest lucru.
Shopping City Suceava monitorizează permanent evoluția situației actuale și, până la apariția unor directive venite din partea autorităților, centrul comercial funcționează conform programului normal, luni – sâmbătă, între orele 09:00 – 21:00, si duminică, între orele 09:00 – 20:00.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.