Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Micii cititori francofoni intră în vacanță

Data publicării
Categoria

Biroul Francez din cadrul Casei Prieteniei a deschis și organizat, în perioada mai-iunie 2013, activitatea educativ-culturală Clubul de Lectură, care a adunat elevi din municipiul Suceava dar și din împrejurimi (localitatea Liteni).

Proiectul Clubul de Lectură a cuprins o serie diversificată de activități menite să dezvolte abilitățile de comunicare și imaginația elevilor care au descoperit limba franceză prin lectură de imagini, teatru, poezie, caligrame, sub coordonarea doamnei prof. Alexandra Sîrghi. Abordarea multiplă a conceptului de lectură a permis depăşirea spaţiului strict al literaturii, el deschizându-se spre domenii conexe și trezind apetitul pentru lectură și curiozitatea participanților.

În cadrul ultimei întâlniri de lucru a membrilor Clubului de Lectură, aceștia au primit diplome de participare însoțite de materiale informaționale, puse la dispoziție de partenerii Biroului Francez.

Activitatea Biroului Francez s-a realizat cu sprijinul Consiliului Județean Suceava și al Biroului parlamentar al deputatului Sanda-Maria Ardeleanu, preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei (APF). Chiar dacă Clubul de Lectură a luat vacanță, proiectele Biroului Francez vor continua.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.