Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Moșul de la Iulius Mall i-a adus unei economiste râvnitul Volkswagen Polo

Data publicării
Categoria

O economistă de 29 de ani a câştigat la Iulius Mall Suceava cel mai râvnit cadou al iernii: un Volkswagen Polo!

Moşul care a venit la Iulius Mall a adus şi pentru alţi 20 de suceveni aparate de făcut pâine Moulinex, 20 de clienţi Iulius Mall au primit în dar aparate de gătit cu aburi Philips şi încă 20 cuptoare cu microunde Samsung. Peste 2.000 de cumpărători au fost răsplătiţi, între 5 şi 24 Decembrie 2010, cu cecuri consistente în magazinele Iulius Mall şi premii instant (cozonaci bine rumeniţi şi răcoritoare Coca Cola).

Moşul de la Iulius Mall i-a adus unei economiste râvnitul Volkswagen Polo

Un cadou nesperat şi preţios a primit – de la Iulius Mall şi Auto Mitric – Ioana Tancău, o tânără de 29 de ani, economist la o bancă din Suceava. Norocoasa câştigătoare a cumpărat din Iulius Mall cadouri celor dragi şi, chiar dacă a aflat în Ajunul Crăciunului ce dar splendid i-a făcut Moşul, nici acum nu îi vine să creadă. 2010 a fost un an în care nu am reuşit să fructific munca mea deşi speram să îmi cumpăr o maşină. Iulius Mall mi-a dăruit cel mai frumos cadou primit vreodată. Acum am maşina la care visam: Volkswagen, nou-nouţă şi bleumarin, a afirmat cu emoţie Ioana Tancău.

Pe parcursul campaniei Iulius Mall îţi aduce cât Moşul nu poate duce!, clienţii fideli au câştigat miile de premii puse în joc la cea mai mare tombolă a iernii, demonstrând încă o dată că Iulius Mall Suceava este destinaţia favorită pentru shopping şi entertainment!

Surprizele plăcute marca Iulius Mall continuă în 2011 cu evenimente speciale, cadouri valoroase şi preţuri tentante pentru clienţii săi!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.