Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Patrimoniul impulsionând afectivitatea, reevaluarea tradițiilor

Data publicării
Categoria

Asociația Ghizilor din Bucovina desfășoară, în perioada 17-20 Mai 2013, cea de-a doua întâlnire în cadrul proiectului Grundtvig Hearts – Heritage Empowering Affectivity, Revaluing Ttraditions and Solidarity (Patrimoniul impulsionând afectivitatea, reevaluarea tradițiilor și solidarității).

Obiectivele principale ale proiectului sunt conștientizarea și transmiterea noilor generații a valorilor morale și a principiilor țărilor europene. De asemenea proiectul își propune să îmbunătățească adulților seniori competențele legate de folosirea calculatorului, limba maternă, comunicarea interculturală și cea între generații, dar nu în ultimul rând de arta și meserii.

În acest context, Asociația Ghizilor din Bucovina va găzdui, în perioada 17-20 Mai 2013 a doua întâlnire a partenerilor din proiect ce va avea loc in Suceava.

Proiectul are parteneri din următoarele ţări: Turcia – The Association of Developing and Supporting Public Education, Italia – Association of Intercultural Mediators, Grecia – Computer House, Portugalia – Sonhos para Sempre – Rede de Animação Social e Comunitária, România – Asociația Ghizilor din Bucovina.

Pe agenda de lucru a participanților la întalnire vor fi: discuții legate de evoluția implementării proiectului, un atelier de lucru de sculptură, încondeierea ouălelor, ceramică, cât și o vizită culturală la obiectivele turistice aflate în Patrimoniul UNESCO din județul Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.