Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Politică faceți mulți. Istorie, numai câțiva

Data publicării
Autor
osv.ro

În data de 2 Aprilie 2013 am inițiat campania Mută-l pe Petru I Mușat în centrul Sucevei!, pentru a-l readuce pe voievodul care a mutat capitala Moldovei de la Siret la Suceava acolo unde îi este locul, în centrul orașului.

Mută-l pe Petru I Muşat în centrul Sucevei!

Astăzi, la mai bine de șapte luni, pline de planuri și discuții (căci pentru a muta o statuie în locul în care i se cuvine în Suceava ai nevoie de studii de teren, proiectare, inginerie, asistență tehnică, lucrări de construcție soclu și cale de acces…), presiuni mediatice, dar și politice, statuia ar fi trebuit să fie reamplasată lângă Consiliul Județean Suceava. Dar așa cum e firesc la noi, unii care se cred mai cu moț, vin la finalul unui proiect și pun iar bețe în roate, de această dată costurile fiind cele care nu sunt chiar la locul lor. Or fi, nu suntem specialiști în mutări de statui, dar la cum s-au cheltuit banii în orașul ăsta aproape nu mai contează cât costă ceva, important e să se facă!

Și dacă tot ați ales ca statuia celui ce a adus capitala la Suceava să zacă în continuare în curtea Laboratorului Zonal de Restaurare al Muzeului Bucovinei situat vizavi de cimitirul Pacea, vă propunem cu drag să vă mutați și voi sediile partidelor tot acolo, căci, un lucru e sigur, dragi politicieni, vouă nimeni nu vă va ridica statuie!

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Etichete: ,

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.