Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Press Drive

Data publicării
Categoria

Departamentul de Marketing al Iulius Mall Suceava ne-a invitat ieri să participăm la un eveniment inedit cu numele Press Drive.

Evenimentul a constat în reunirea tuturor brandurilor auto din Suceava (Volkswagen, Skoda, Fiat, Audi, Mercedes Benz, Citroen, Opel, Chevrolet, Peugeot şi Toyota) şi testarea lor alături de reprezentanţii mass-mediei sucevene. Invitatul evenimentului a fost Bogdan MARIŞCA, campion naţional absolut în 2005 la Raliu. Apropos, frumoasă maşină!

Maşinile participante la eveniment au fost notate de către jurnalişti după următoarele criterii: aspect exterior, confort şi aspect interior, manevrabilitate şi ţinuta la drum. Maşina care va acumula cel mai mare punctaj, Volkswagen Scirocco (Auto Mitric Suceava), a primit ca premiu expunere gratuită în Iulius Mall Suceava în weekend-ul 5–7 Decembrie 2008.

Echipa OrasulSUCEAVA.ro, reprezentată de Andrei STAN şi Daniel PROROCIUC, a obţinut premiul III ce a constat într-un CEC cadou în valoare de 400 lei şi o plimbare cu Bogdan MARIŞCA şi maşina lui de curse.

03 Decembrie 2008 » Press Drive

Premiul I a fost obţinut de Robert VIZITEU de la Impact FM (1200 lei şi o plimbare cu Bogdan MARIŞCA şi maşina lui de curse), iar premiul II de Bogdan POPESCU de la Plus TV (800 lei şi o plimbare cu Bogdan MARIŞCA şi maşina lui de curse).

Aceste premii au fost acordate jurnaliştilor în funcţie de punctajele obţinute de către aceştia în urma evaluării lor de către reprezentanţii dealerilor auto luând în considerare următoarele criterii: experienţa în domeniul auto, comunicarea cu maşina, conduita ca şofer şi de îndemânare printre jaloane contra cronometru.

Citeşte ce a scris şi Marius ŞUIU în Monitorul de Suceava: Raliu în parcarea Iulius Mall pentru ziariştii suceveni.

Publicitate

Comentarii (5)

 1. Bogdan

  bravo dog

  Răspunde

 2. Alexandru

  Felicitări! :D

  Răspunde

 3. alejandra

  daaa, da, lăudaţi-l pe drac! :)) (îs mandra de tine, băieţaşule! :-$ )

  Răspunde

 4. doguletz

  multumesc tuturor pentru sustinere, urmatorul concurs trebuie sa fie de premiul I macar :D .

  Răspunde

 5. Daniel Prorociuc

  Deci trebuie să te specializezi în condusul printre jaloane, cică prin primăvară vă fi iarăşi organizat un astfel de concurs :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.