Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Primul transport de ajutoare al campaniei „Sprijin pentru sinistrații din Bucovina”

Data publicării
Categoria

Pentru a veni în ajutorul persoanelor afectate de inundaţii, la Shopping City Suceava s-a organizat o campanie de colectare de bunuri. În cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava a fost înfiinţat un centru de colectare, unde voluntarii Fundaţiei ANA sunt prezenţi zilnic între orele 10:00 şi 18:00.

În prima săptămână au fost donate obiecte de îmbrăcaminte, încăltăminte, pături, covoare, jucării, veselă, un televizor, un aragaz şi două frigidere, precum şi alimente: ulei, zahăr, orez, detergent, paste şi conserve.
Carrefour Suceava s-a alăturat campaniei prin donarea a 50 de pijamale pentru copii. De asemenea, aşa cum au anunţat piloţii de drift în cadrul evenimentului Drift Show, din banii colectaţi la taxi-drift au cumpărat apa pentru sinistraţi.

Marţi, 13 Iulie 2010, au fost transportate primele ajutoare către familiile afectate de inundaţii din Hânteşti şi Zvoriştea. Cu sprijinul bisericilor din localităţile respective, bunurile vor fi distribuite persoanelor sinistrate.

Organizatorii campaniei mulţumesc tuturor celor care susţin acestă acţiune. Campania continuă până pe 18 Iulie 2010, la cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.