Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Să nu ignorăm ce ni se oferă!

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Când am plecat din Suceava, am lăsat în urmă un oraș în care se întâmplau, în perioade fericite, trei-patru evenimente pe săptămână. Am ajuns acasă și m-am uitat ce pot face săptămâna viitoare. Din fericire sunt compleșit de evenimente și mă bucur că de miercuri până sâmbătă nu va exista seară în care să stau acasă. Sper că și sucevenii sunt de părerea asta.

Miercuri seară avem folk de mare calitate în Fierărie. Avem un Dinu Olărașu vesel și pus pe cântat, versuri și muzică scrise pentru suflete, un eveniment care merită atenția noastră, măcar pentru potențialul lui de a ne deschide spre cultură și a ne relaxa.

Joi ne punem pe râs. Tot în Fierărie, alături de trupa Comedica. O bucățică din ea, ce-i drept. Dar nu e de ignorat. Pe Nicu Bendea îl cunosc din Cluj și vă asigur că e un om de comedie. Un tip de milioane care nu se poate abține de la râs. Și nu vine singur! Andrei este din Suceava, student la Cluj în timpul liber și membru cu drepturi de pline Comedica în rol de comediant! Sfatul meu este să vă faceți timp și să veniți măcar pentru 10 minute. Garantez că nu veți pleca prea repede acasă. Și cu siguranță nu triști!

Vineri începe greul. De la ora 18:00 mergem la film. În Auditorium Joseph Schmidth, prietenii mei de la GIRB au pus la cale proiecția filmului „Nuntă în Basarabia”, o comedie savuroasă cu și despre un obicei sfânt pentru Românii de ambele părți ale Prutului. Fie că veniți să vedeți un film bun la un preț modic de 3 lei (la propriu), fie că veniți să cunoașteți o bucățică din echipa filmului (Nap Toader – regizor și Constantin Florescu – actor), vă asigur că nu veți regreta ieșirea din casă.

Vineri seara mergem în Vox. Prietenii noștri de la Odyssey lansează al doilea material discografic – Povestitorul și ne așteaptă să-i ascultăm cu trup și suflet. Cu siguranță vom avea parte de un concert unic, oameni faini și muzică de ascultat iar și iar. Doar așa ne-au obișnuit, n-am dreptate?

Sâmbătă de la 17:00 puteți revedea „Nuntă în Basarabia”, în același loc. Pentru cei care nu ajung vineri e un fel de a doua șansă. Pentru cei care vor să-l vadă din nou (pentru mine e a treia oară) e o ocazie la îndemână.

Lista e mult mai lungă, dar acestea sunt evenimentele care mă îndeamnă pe mine să ies din casă. Restul le găsiți în calendarul nostru.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.