Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Selecţie în domeniul IT pentru Franţa

Data publicării
Categoria

Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava, oferta se adresează solicitanţilor cu vârsta cuprinsă între 28-35 de ani care au cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de 4-5 ani.

Sunt oferite zece posturi pentru dezvoltator WEB PHP şi zece posturi dezvoltatori Java. Salariul oferit este de 25.000 – 35.000 de euro brut pe an, pentru un timp de lucru de 39 de ore pe săptămână. Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de două luni care poate fi prelungită cu încă două luni.

Solicitanţii interesaţi vor trimite CV-urile tip EUROPASS în limba franceză, la adresa de e-mail dmm@anofm.ro, până la data de 15 Februarie 2012.

Selecţia se va desfăşura în două etape, în conformitate cu prevederile Acordului Bilateral încheiat de România cu Franţa. Persoanele declarate admise după etapa de selecţie a CV-urilor, efectuată de ANOFM împreună cu Oficiul Francez pentru Imigrare şi Integrare, vor participa la un interviu cu angajatorul. Anunţul este postat pe site-ul ANOFM .

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.