Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Student pentru o zi

Data publicării
Categoria

Universitatea Ştefan cel Mare Suceava organizează a VII-a ediţie a concursului Student pentru o zi, oferind liceenilor din clasele a XII-a şi a XI-a din regiunea nord-est oportunitatea de a trăi o experienţă academică universitară unică, într-un context educaţional dinamic şi competitiv.

Manifestarea va avea loc sub forma unui concurs individual pentru elevii claselor a XII-a (unu-doi participanţi / domeniu / colegiu) şi a unui concurs pe echipe pentru elevii claselor a XI-a.

Domeniile concursului individual pentru elevii claselor a XII-a sunt:

  • Economie, Istorie, Geografie, Ştiinţe socio-umane – 22 Martie 2014
  • Română, Engleză, Franceză, Spaniolă, Italiană – 29 Martie 2014
  • Informatică, Electronică-Automatizări, Electrotehnică, Electromecanică şi Energetică Mecatronică – CAD – 5 Aprilie 2014

Domeniile concursului individual pentru elevii claselor a XI-a sunt:

  • Română, Engleză, Franceză – 17 Mai 2014
  • Informatică, Electronică-Automatizări, Electrotehnică, Electromecanică şi Energetică, Istorie, Geografie, Ştiinţe socio-umane – 18 Mai 2014

Premiile oferite reprezintă certificate de agrementare însoţite de scutirea taxelor de înscriere şi înmatriculare pentru concursul de admitere la programele de studii ale USV, abonamente pentru o lună la Bazinul de înot al USV, la Sala de forţă sau la manifestările culturale care vor avea loc în Auditorium Joseph Schmidt, precum şi alte materiale promoţionale USV. Profesorii însoţitori şi elevii implicaţi în concurs vor primi diplome de participare.

Vor fi organizate vizite ale campusul universitar, prezentări ale ofertei educaţionale a USV, prelegeri ale unor cadre didactice universitare, dar şi alte activităţi recreative alături de studenţii şi profesorii USV.

Înscrierile la concurs se pot face până la data de 17 Martie 2014 pentru clasele a XII-a, respectiv 14 Aprilie 2014 pentru clasele a XI-a, prin e-mail sau FAX, la doamna Laura TĂNASE, asistent coordonator concurs Student pentru o zi (telefon +4 0744 612 844, FAX +4 0230 520 316 sau e-mail 1zi@usv.ro).

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.