Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Suceava găzduiește pentru a doua oară etapa finală a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne

Data publicării
Categoria

Municipiul Suceava îi găzduieşte, pentru a doua oară, pe cei mai buni trăgători ai Ministerului Afacerilor Interne.

În conformitate cu prevederile Calendarului principalelor activităţi sportive interne şi internaţionale în anul 2014, în perioada 6-9 Mai 2014, se desfăşoară, în municipiul Suceava, etapa finală a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne.

Ediţia din acest an este organizată de Biroul Coordonare Activităţi Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, cu sprijinul Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina Suceava, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava şi Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni şi în colaborare cu Federaţia Română de Tir şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava. Campionatul va reuni aproximativ 180 de cadre (bărbaţi şi femei) din structurile MAI (poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi personal din cadrul Aparatului Central al MAI şi Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti).

Startul întrecerilor sportive prilejuite de această etapă finală a Campionatului de Tir se va da miercuri, 7 Mai 2014, începând cu ora 9:00, în Poligonul Mihoveni (comuna Şcheia).

Concursul se va desfăşura în două manşe, iar tragerile se vor executa cu pistolul calibru 7.65 mm şi pistolul calibru 9×19 mm.

Joi, 8 Mai 2014, după omologarea rezultatelor, va avea loc festivitatea de premiere (ora 12:30) şi închiderea competiţiei.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.