Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Un an de OrasulSUCEAVA.ro

Data publicării
Categoria

Acum un an, pe 1 Martie 2005, a fost lansat site-ul OrasulSUCEAVA.ro, un proiect independent, voluntar şi care avea şi are ca scop promovarea tuturor elementelor pozitive şi constructive care provin din această regiune, punând la dipoziţia utilizatorilor informaţii de calitate dintr-o gamă variată de domenii.

În primul an de existenţă cele 319 de pagini, cât însumează în prezent site-ul, au acumulat aproximativ 77.000 de vizitatori şi 360.000 de afişări, au promovat 105 evenimente din oraşul şi judeţul Suceava, un forum cu 220 de membri înregistraţi care au scris 2.364 de mesaje la cele 443 de subiecte existente, 163 de mesaje postate pe guestbook, sute de e-mail-uri primite, sute de informaţii utile publicate, sute de fotografii şi mii de kilometri parcurşi… de toate acestea ocupându-se în proporţie de 95% un singur om.

Acum, echipa OrasulSUCEAVA.ro este formata din şase membri: Alexandru GUGUREL, Alexandru NEDELEA, David STROE, Petru PALAMAR, Ştefan GUGUREL, Ştefan Macedon GHEORGHIŢĂ. Viitorul sună ocupat! Avem foarte multe idei şi planuri. Primul pas va fi lansarea unei variante beta a site-ului după care ne vom axa pe completarea rubricilor deja existente cu informaţii şi inaugurarea altora noi. Vom încerca să facem din acest acest proiect un instrument cât mai util şi mai uşor de folosit.

Nu în ultimul rând dorim să le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat şi ne ajută şi în special celor care ne sunt aproape de fiecare dată când avem nevoie de ei: Raluca BÂTCĂ, Daniel CONSTANTINIU, Liviu CLEMENT, Gabi ZAMFIRACHE, Valentin VORONCA, Alin CALINCIUC…

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.