Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Universitatea Ştefan cel Mare Suceava a lansat Radio USV

Data publicării
Categoria

Radio USV este postul de radio online al Universității Ștefan cel Mare și o platformă de comunicare online dedicată atât studenților, cât și profesorilor.

Radio USV s-a lansat oficial pe 3 Octombrie 2011, odată cu deschiderea noului an universitar și poate fi ascultat pe radio.usv.ro.

Echipa redacțională de bază a Radio USV este formată din opt studenți, care provin de la diverse specialzări din cadrul Universității. Lista colaboratorilor rămâne deschisă tuturor studenților, deși oferta se adresează cu precădere celor de la Comunicare și Relații Publice.

Radio USV are o grilă de programe completă care conține producții proprii dar și retrasmisii preluate de la Radio France Internationale (RFI), un post de radio de notorietate, care, în urma emisiei experimentale a Radio USV, a fost de acord să-și asocieze numele cu postul nostru de radio. Pe plan local, colaborăm cu Radio Top, primul post de radio din Suceava. De asemenea, ne bucurăm de experiența unor vechi oameni de radio care realizează emisiuni muzicale de nișă. (jazz, blues, muzică electronică).

Programele proprii ale Radio USV dezvoltă știri din educație și în mod special subiecte din interiorul Universității ”Ștefan cel Mare”. Transmitem în direct sau înregistrat cele mai importante evenimente marca USV. Grila de programe completă o puteți găsi pe site-ul www.radio.usv.ro.
Radio USV este o organizație non-profit.

Schimbă-ți stilul, păstrează frecvența! Ascultă Radio USV!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.