Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Universitatea Ştefan cel Mare Suceava organizează cursuri gratuite de pregătire pentru examenul de bacalaureat

Data publicării
Categoria

Elevii suceveni, dar și din județele limitrofe, care doresc să se pregătească suplimentar pentru examenele de bacalaureat și admitere la facultate au șansa de a se pregăti, gratuit, cu profesori ai Universității Ștefan cel Mare Suceava.

Pentru a veni în sprijinul elevilor de liceu, profesori cu experiență din cadrul USV vor face consultații gratuite pentru examenul de Bacalaureat. Disciplinele pentru care se organizează cursuri de pregătire sunt Limba și Literatura română, Matematica, Informatica, Fizica, Istorie, Filosofie, Sociologie, Geografie, Logică, Economie.

Întrucât conținuturile vizate sunt din toți cei patru ani de liceu, la pregătire vor putea participa nu doar elevii claselor a XII-a, ci și din clasele anterioare.

Consultațiile sunt concepute sub forma unor module interactive și vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți.

Pregătirea este gratuită și sunt așteptați elevi din județul Suceava, dar și din județele învecinate (Botoșani, Neamț, Iași, Bistrița-Năsăud), care pot alege atât disciplina pe care vor să o urmeze, cât și modulul vizat.

Programul de pregătire se înscrie în cadrul acțiunilor organizate de USV pentru îmbunătățirea rezultatelor obținute la examenul de bacalaureat. Prin profesionalismul profesorilor săi, USV dorește să contribuie la obținerea unor rezultate notabile de către elevii de liceu din Suceava și din județele învecinate.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.