Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Zilele următoare vor avea loc la Suceava două evenimente cu adevărat inedite!

Data publicării
Categoria

Luni și marți, 11-12 august 2014, între orele 18:00 și 21:00, va avea loc la sediul EduMax seminarul interactiv „Cheile Genelor – Manualul pe care nu l-ai primit la naștere.” Bazat pe cunoașterea adusă de lucrarea lui Richard Rudd, „Gene Keys: Unlocking the Higher Purpose Hidden in Your DNA” (Cheile Genelor: descătușarea scopului superior ascuns în ADN-ul tău), seminarul este un excelent prim pas în descoperirea potențialului tău celui mai înalt.

    Știai că ADN-ul tău ascunde un potențial nelimitat? Dar că orice acțiune, gând și sentiment are un impact direct asupra modului cum îți construiești realitatea? Bazate pe înțelepciunea străvechiului sistem chinezesc I Ching, Cheile Genelor reprezintă „manualul de utilizare” pe care nu l-ai primit la naștere – un sistem deschis, flexibil, și profund personal care te invită la contemplare și te poartă într-o călătorie spre adevărata ta esență.

    Cine sunt? Care este scopul meu în viață? Cum pot elimina din viața mea obstacolele și blocajele care mă împiedică să-mi ating cel mai înalt potențial? Ce daruri unice am, și cum le pot valorifica în viața de zi cu zi, în carieră și în relațiile interpersonale? Acestea sunt numai câteva dintre întrebările la care vei putea găsi răspuns pornind alături de noi în călătoria prin Cheile Genelor.

Combinând o înțelepciune fascinantă, discuții animate și puternice tehnici de încorporare, acest seminar explorează, de-a lungul a două ședințe de câte trei ore, cum gândurile tale zilnice, sentimentele și intențiile îți programează sistemul biologic, cum să-ți folosești sfera de discomfort pentru a-ți mări capacitatea de a iubi, Profilul tău Hologenetic – o hartă unică a Cheilor Genelor tale, care îți descrie calea catre o conștiință trează, și, nu în cele din urmă, Arta Contemplării – o tehnică la fel de puternică precum meditația, dar mult mai ușor de stăpânit și mult mai adaptabilă la viața modernă.

Dacă toate acestea ți-au stârnit interesul, nu ezita să iei legătura cu organizatorii la telefon 0744-333224 sau pe e-mail la edumaxoffice@gmail.com pentru a te inscrie la acest seminar. Atenție! Locurile sunt limitate. Costul seminarului este de numai 100 RON / persoană.

Cursul va fi susținut de Alexandra Chiru, coordonatoarea OFT Romania și redactorul carții Cheile Genelor în limba română, și va avea loc la sediul EduMax din Str. Grigore Ureche nr. 19, etaj 1.

Al doilea eveniment din seria întâlnirilor de dezvoltare personală la Suceava are loc marti, 12 august, între orele 9:00 și 17:00 (cu pauză de masă.) Cursul de bază OFT (Original Feeling Touch) se adresează terapeuților, maseurilor, și oricui își dorește să facă lumea cu o atingere mai bună.

    Ce este OFT? Original Feeling Touch este un tip de atingere blândă și iubitoare, foarte relaxantă și vindecătoare. Tehnica reprezintă distilarea a peste 20 de ani de experiență în masajul terapeutic abdominal „Chi Nei Tsang” a lui Andrew Fretwell, cel care a adus această cunoaștere în România. Detalii despre acestă tehnică, precum și un videoclip introductiv, se găsesc pe site-ul oficial.
    Premisa acestui sistem terapeutic este că adesea, suferința fizică este strâns legată de suferința emoțională, de sentimente și emoții intense „nedigerate” – neintegrate la timpul lor. Mulți dintre noi nu am avut parte de un model care să ne arate cum să gestionăm aceste dificultăți emoționale.

Pe durata cursului, îți vom arăta cum poți deveni un astfel de model. Vei afla cum poți folosi atingerea – acest instrument aflat la îndemâna oricui – din spațiul iubirii și compasiunii, pentru a oferi sprijin emoțional și a cataliza procese de vindecare emoțională și fizică. Vei afla în ce constă tehnica OFT, cum s-o aplici, și vei primi și oferi acest tratament în timpul cursului. De asemenea, vei primi toate informațiile necesare pentru a continua pe acest drum, și a obține certificarea de ghid sau profesor OFT.

Cursul va fi susținut de Alexandra Chiru, coordonatoarea OFT Romania. Înscrierile se fac la EduMax, folosind datele de contact de mai sus. Atentie – pentru ca fiecare participant să poată beneficia de ghidare individuală, locurile la acest curs sunt limitate. Așadar, se percepe o taxă de confirmare a înscrierii de 50 RON, cu maxim 3 zile înainte de curs. Costul total al acestui curs este de 260 RON.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.