Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Ziua Porţilor Deschise la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava

Data publicării
Categoria

Joi, 9 Aprilie 2015, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava şi la sediile detaşamentelor de jandarmi din Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei se va organiza Ziua Porţilor Deschise, manifestare care se înscrie în Programul Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!.

Între orele 9:00 și 14:00, elevii vor putea vizita spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea jandarmii suceveni, familiarizându-se cu activitatea acestora, tehnica auto, materialele din dotarea posturilor montane de jandarmi şi a structurilor de intervenţie ale inspectoratului.

Cadrele didactice din municipiul Suceava şi localităţile învecinate, care doresc să participe cu elevii la Ziua Porţilor Deschise, se pot adresa, până la data de 6 Aprilie 2015, Compartimentului Informare şi Relaţii Publice, la telefon +4 0230 522 998, interior 24408 sau prin e-mail la relatiipublice@jandarmeriasuceava.ro.

În ceea ce priveşte instituţiile de învăţământ din Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, cadrele didactice se pot adresa subunităţilor de jandarmi din aceste localităţi.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.