Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Instituţia Prefectului – Judeţul Suceava

Informații despre Instituţia Prefectului – Judeţul Suceava.

Program de funcționare

 • luni, miercuri și joi / 8:00 – 16:30
 • marți / 8:00 – 18:00
 • vineri / 8:00 – 14:00

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (5)

 1. viorel

  Numele meu este Viorel in momentul de fata eu nu sunt in romania,nevasta mea este din Dornesti si eu am apelat catre Domnul Primar din Dornesti ca sa imi trimita listele cu cele 43 de case care se construesc in urma inundatiilor dar si ale celor 161 de case care vor fi reparate,dar el nu a vrut,am apelat in mai multe rinduri si nu am avut nici un raspuns pur si simplu sa opus.eu nu cred ca este un secret,in caz ca nici de la dumneavoastra nu le obtin atunci inseamna ca se ascund alte lucruri si apelez mai departe la departamentul anti frauda.Sper sa fiu inteles.astept cit mai repede un raspuns.(sau trimiteti-mi un nr. de telefon sa va pot contacta)

  Va multumesc Viorel

  24 august 2010

  Răspunde

  • BARVI

   Prefectura se poate implica în cazul în care o primărie nu respectă cererea de punere în posesie a unei suprafețe de teren dobândită prin moștenire de la părinți cu acte notariale?. Mulțumesc.

   Răspunde

 2. stoica dumitru

  buna ziua nemele meu stoica dumitru din buc traind in concobinaji cu scuiaru maria avem un baietel de 9ani4luni prin hotarare judecatoreasca mi fost incredintat mie spre crestere si educare acum santemm iar in curs de judecat iar fosta concubina venid din italia la luat la ia in com forasti sat antocenisi nu la adus copilul trebuia sa mearga la scolo nu la adus vorbind la telefon cu baietel mi spus ca mama lui ilia in italia cu acte false va rog sa luati in csideratie ce va spun si sa ma ajutati daca puteti
  va multumes anticipat astep raspuns urget

  Răspunde

 3. dinu dumitru

  Nu sunt multumit de comisia de evaluare in teren. In urma petitiei mele din data de 18. 06. 2018. nr, 3389. efectuata astazi. 25.072018 Referitor la husele septice din satul tesna. Com, Cosna. Nu suntem multumiti de deciziile comisiei de constatare din teren. Doresc sa mentionez ca suntem doua persoane cu handicap care nu primim sprijinul legal conform legii 448/2006, care prevede protectia persoanelor cu handicap.

  Răspunde

 4. Rusu Ilie

  Buna ziua sunt Rusu Ilie din com Păltinoasa Sat Capu Codrului jud Suceava cu soția mea Cantaragiu Ecaterina suntem anpreuna de 18 ani din și suntem o familie mare cu 6 copii Va aduc la cunoștință cu faptul pe care este nu sunt folosit pentru a munci an faptul comunitati pentru ajutorul social de către viceprimar și primar Sunt multe familii persoane plecate anafara le face ajutorul social Eu sunt acasă și nu mă lăsa să fac orele mau trimis acasă an moț că să-mi taie socialu Exista și persoane care au auzit faptul că când a sunat să mă trimită acasă va rog mult să luați la cunoștință acest caz pe care mi-a la făcut domnul primar obiectv și cu distrugerea casei pe care locuiesc cu o familie de 8 persoane nu sa luat nicio măsură doar an schimb am primit un răspuns corupt Va rog sa ne ajutați Numărul la care mă puteți contacta este 0749488032

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.