Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Grădinița cu Program Normal Nr. 13 Neghiniță

Grădiniţa s-a înfiinţat în 1985 din necesitatea cuprinderii tuturor copiilor de 3-7 ani în sistemul de învăţământ instituţionalizat. În prezent funcţionează patru grupe, conduse de cadre cu o bogată experienţă didactică, pasiune, pricepere şi dăruire pentru meserie.

Deviza noastră este Numai împreună vom reuşi în educaţia copiilor. La noi copiii găsesc o atmosferă care inspiră încredere şi siguranţă, un spaţiu organizat conform curriculum-ului, oferind posibilitatea de comunicare, cooperare şi interrelaţionare. Aici copiii dobândesc cunoştinţe şi-şi formeazăabilităţile integrării în clasa I, dar mai ales se joacă! Grădiniţa este dotată cu un modern cabinet logopedic unde un cadru specializat oferă sprijin copiilor cu deficienţe de vorbire.

Aptitudinile şi înclinaţiile copiilor sunt stimulate prin activităţi opţionale – calculator, Bune Maniere, Mâini îndemânatice, dans modern, limba engleză. De asemenea, se desfăşoară activităţi educative pe temă rutieră, religioasă, sanitară, ecologică, civică, precum şi proiecte educative Să citim în mileniul III, Ecogrădiniţa şi Noile educaţii.

Deşi am rămas grădiniţa de la Moldova, oferim un învăţământ modern, în conformitate cu ritmul propriu de dezvoltare al fiecărui copil, nevoile sale afective şi activitatea sa fundamentală – jocul.

Contact

  • Grădiniţa cu Program Normal Nr. 13 Neghiniţă Suceava
  • voice+ 4 0230 252 966
  • strada Gheorghe Doja, numărul 156, bloc 140, scara B, Suceava
  • Download vCard

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.