Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Gulliver

Grădiniţă deţinătoare a trofeului Voinicelul 2009.

Grădiniţa noastră dispune de opt săli de clasă, patru grupuri sanitare, bucătărie şi spălătorie, cabinet medical, cabinet logopedic și spaţii de joacă pentru copii.

Activităţi opţionale

 • dans modern
 • dans popular
 • educaţie religioasă
 • desen, pictură
 • șah

Activităţi în parteneriat cu părinţii

 • serbări
 • excursii, drumeţii
 • consiliere, mediere
 • Educăm aşa

Contact

Ultima actualizare:

Publicitate

Comentarii (6)

 1. ciofu daniela

  Buna ziua. As vrea sa stiu daca se primesc copii de la 2 ani. Multumesc. Locuim in zona.

  Răspunde

  • ioana

   Din cite stiu, copilul trebuie sa aiba 3 ani impliniti in septembrie, sau macar sa faca 3 in lunile imediat urmatoare lunii septembrie

   Răspunde

 2. ecaterina

  Buna ziua!
  As vrea sa stiu dupa ce criterii se acorda premii la concursul „Penelul fermecat”, organizat de gradinita dumneavoastra? Se poate depune o contestatie juriului de anul acesta? Se pot pune intrebari? Stiti ca sint copii foarte buni care sufera din cauza unui astfel de concurs?

  Răspunde

 3. lilishor

  Despre faptul ca se bat copiii cu cartea in cap,papuci si palme la fund,copii trasi de par,bete peste manute,castroane peste cap cand nu dorm nu se comenteaza nimic?sau le e frica parintilor ca dna educatoare pusa acolo sa faca educatie si nu corectie,se va razbuna pe copiii lor?fac referire la d nele educatoare sfichi leta si ioana,care asa stiu sa faca educatie in aceasta gradinita.sunt unul dintre parintii care a avut curajul sa vorbeasca si sa stea impotriva sistemului.rusine sa va fie doamnelor!!!!!!faceti gradinita de rusine.Iar pt parinti mai am un mesaj:aveti grija de copiii dvs.Sunt cei mai importanti.!Cu respect!In rest,conditiile si mancarea sunt excelente.O zi minunata!

  Răspunde

 4. onutza

  Si eu am avut copilul la doamnele leta si ioana si am fost foarte multumita. Copilul era si el multumit. Acum sa nu generalizam sau dintr- un impuls de moment sa denigram oamenii. Cu siguranta daca ar fi fost evenimente neplacute copilul mi-ar fi spus. Ideea este ca un om poate fi denigrat foarte usor, cu lauda e mai greu. Tin sa mentionez ca puiul meu nu a dormit niciodata la amiaza la gradi si cu toate astea nu a fost certat sau molestat in alt mod. Le sunt recunoscatoare doamnelor si urmatorul copil as dori sa fie tot la dumnealor in grupa. Din punctul meu de vedere conditiile sunt foarte bune si personalul de asemenea.

  Răspunde

 5. niculescu mihaela

  Daca mi ar spune copilul ca e batut l as muta imediat.nimeni nu are acest drept…dar am doi copii la gradinita si nu mi a spus niciunul asa ceva…eu nu cred ca este adevarat

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.