Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Viva FM

Radio Viva FM s-a lansat pe 30 Martie 2011, pe frecvenţele 93,7 FM, la Suceava, şi 97,8 FM, la Fălticeni.

Din toamna lui 2014 Viva FM emite în Rădăuți pe 90,1 FM. În 2013 Viva FM a fost singurul post de radio local din țară premiat de CNA în cadrul Galei de Excelență, la secțiunea debut. Distincția a fost acordată în funcție de trei mari indicatori: servirea interesului public prin impactul pe care programele premiate îl au în societate, respectarea legislației audiovizuale și audiență.

Cu motto-ul Trăieşte-ţi muzica!, Viva FM aduce ascultătorilor cea mai bună muzică şi cele mai proaspete informaţii locale şi naţionale.

Viva FM transmite, din oră în oră, cele mai noi ştiri locale, regionale, dar şi date din trafic. Publicul ţintă sunt cei care au peste 30 de ani, dar asta nu înseamnă că e un radio interzis celor mai tineri.

Live your music! înseamnă să rememorezi muzica pe care ai îndrăgit-o, melodia pe care te-ai îndrăgostit, melodia care te-a legat sau te-a despărţit de cineva drag, este muzica care-ţi aduce aminte de frumos, de vise, de aspiraţii.

Format muzica: AC (Adult Contemporary) – selecția celor mai bune hituri din ultimii 40 de ani.

Format ştiri: locale şi regionale, informații prompte și precise. Target: 30-55 ani – segmentul cel mai activ al populației, cu un standard de viață peste medie.

Programele Viva FM se retransmit în centrul comercial Bucovina Suceava. Amestecul unic de voci, stiluri muzicale, emisiuni, ştiri şi informaţii creează o amprentă audio unică a Viva FM.

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.