Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Wedding Zone

Wedding Zone adoră să spună povești, pentru că asta facem, le “spunem”, de creat, voi le creați. Noi doar le arătăm într-o manieră artistică. Încercăm să redăm nu doar povestea nunții voastre, ci povestea relației dintre voi, emoția din ochii și inima voastră. Vom crea un film de nuntă ce va deveni moștenirea familiei voastre, pe care îl veți împărtăși cu drag.

Pe ce ne bazăm când spunem asta? Pe experiența noastră de nouă ani în producții publicitare, videoclipuri muzicale, televiziune, peste 130 filme de nuntă și pe faptul că e o afacere de familie (Radu și Mihaela BARAN), iar noi am trecut prin ce treceți voi acum, știm ce înseamnă stresul de dinaintea nunții, să cauți videograf-ul perfect, fotograful atent la detalii, accesoriile în ton cu tema. Iar noi, am trecut și proba timpului (11 ani) și asta ne-a făcut să înțelegem cât de prețios este filmul nunții tale.

În ziua cea mai specială din viața ta nici un detaliu nu este lăsat la voia întâmplării, suntem acolo pentru cadrul perfect, creativ, dincolo de așteptări.

Contact

Ultima actualizare:

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.