Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Sigur la Volan

În zilele noastre deşi se spune că economia României este foarte slabă şi că salariile sunt mici şi aşa mai departe, se pare că există foarte mulţi oameni care au o maşină. Mai mult decât atât de multe ori am întâmpinat situaţia în care părinţii au făcut cadou o maşină copiilor lor încă înainte ca aceştia să împlinească vârsta legală pentru a putea conduce. Astfel că există oameni care au maşini şi înainte de a le putea conduce cu câţiva ani.

Nevoia unui permis de conducere este în creştere şi există tot mai multe şcoli de şoferi pe piaţă, insă nu toate sunt la fel. De la o şcoală de şoferi la alta, diferă preţurile, calitatea serviciilor oferite, tipul de caracter al instructorului auto, dar şi modul de predare la sală. De aceea suntem în impas când vine vorba de alegerea unei firme profesioniste în ceea ce priveşte şcoala de şoferi.

Este foarte important să ai un permis de conducere, fiindcă astfel ai posibilitatea de a-ţi conduce maşina proprie sau a altei persoane ce este dispusă să ţi-o împrumute. În momentul în care ai permis de conducere eşti capabil să transporţi marfă sau cumpărături cu maşina, să-ţi duci prietenii sau familia dacă au nevoie să meargă undeva şi profiţi de oportunitatea de a ajunge din punctul A în punctul B cât mai repede. Mai mult decât atât gândeşte-te că scapi de călătoriile prin transport în comun, ceea ce este un mare plus.

Dacă eşti din Iaşi, Suceava sau Botoşani, recomandarea mea este să începi cursurile de şofat cu şcoala de şoferi Sigur la Volan pentru a te asigura că sigur reuşeşti. Sigur la Volan este o şcoală de şoferi cu tradiţie în sprijinirea cursanţilor pentru a obţine permisul de conducere, încă din anul 1998. Cu ajutorul celor de la Sigur la Volan poţi obţine următoarele categorii de permis:

    De la 16 ani poţi obţine categoriile AM, A1, B1;
    De la 18 ani poţi obţine categoriile A2, B, BE, C1, C1E, TR;
    De la 21 de ani poţi obţine categoriile C, CE, D1, D1E;
    De la 24 de ani poţi obţine categoriile A, D, DE.

Aceştia pun la dispoziţie pentru clienţi, un parc de autoturisme noi şi o sală de legislaţie ce deţine toate materialele didactice moderne necesare. Poţi face şcoala de şoferi în funcţie de categoria de permis pe care doreşti s-o iei pe un Mercedes C220, motocicletă Honda, Toyota Yaris, Citroen C1, Mercedes E200, Skoda Fabia, Peugeot 207, Peugeot 206 decapotabil, VW Golf 5, Skoda Fabia break, camion Mercedes Atego, camion Man, autocar Iveco Orlandi şi Tractor UTB. Aşa că ai de unde alege. Cei de la Sigur la Volan îţi oferă şi anumite beneficii dacă aduci cursanţi, fiindcă pentru fiecare persoană pe care o aduci să facă şcoala de şoferi la ei, primeşti 50 de lei CASH.

Poţi găsi şcoala de şoferi Sigur la Volan în Suceava, în centru pe strada Mirăuţi nr. 3, la intersecţia cu Piaţa Mare.

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.