Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

(2005) De battre mon coeur s’est arrêté

Data
Access
gratuit
Loc
Casa Prieteniei

Joi, 10 Mai 2012, începând cu ora 16:00, Biroul Francez din cadrul Casei Prieteniei Suceava te invită la proiecția filmului (2005) De battre mon coeur s’est arrêté (Și inima mi se opri în loc).

Filmul De battre mon coeur s’est arrêté, regizat de Jacques Audiard și avându-l în distribuţie pe Romain Duris, a avut premiera la Festivalul de la Berlin în 2005, unde a câştigat Ursul de Argint pentru cea mai bună coloană sonoră. Romain Duris (Euro mix / L’auberge espagnole), este tânărul de 28 de ani pe nume Tom, ce pare să calce pe urmele tatălui său, un proprietar nemilos din Paris, ce lucrează într-un mediu nesănătos şi uneori brutal. Dar o întâlnire întâmplătoare cu agentul muzical al mamei sale care a murit îi readuce în suflet dorinţa unei cariere muzicale şi speranţa unei vieţi mai bune.

Ca şi in filmul său anterior, Sur mes lèvres, regizorul Audiard a făcut să fuzioneze două lumi incompatibile într-o viziune uimitoare, cu un Paris ameninţător şi periculos, foarte rar văzut astfel pe marile ecrane.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.