Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

(2014) Babysitting

Data
Loc
Casa Prieteniei

Miercuri, 12 Octombrie 2016, începând cu ora 17:00, Biroul Francez din cadrul Casei Prieteniei te invită la proiecția filmului (2014) Babysitting.

Comedia franțuzească, avându-i în distribuţie pe Vincent Desagnat, Enzo Tomasini, Grégoire Ludig, Philippe Lacheau, acesta din urmă semnând și regia alături de Nicolas Benamou, a beneficiat, încă de la lansare, de o serie de aprecieri pozitive din partea criticilor de specialitate, îmbinând distracţia, scandalosul, satira dar şi emoţia.

În film îl cunoaștem pe Franck care visează să devină desenator de benzi desenate și lucrează la recepția editurii Schaudel. Într-o zi, este rugat de șeful său, Marc Schaudel, care e invitat la recepția premiilor editurilor, să aibă grijă pentru o noapte de fiul lui, Remy, un puști cu care Franck a făcut deja cunoștință. Totul degenerează într-o harababură de proporții, culminând cu dispariția micului Remy.

Publicul prezent la proiecția filmului va avea posibilitatea de a-l cunoaște pe noul lector de franceză din cadrul Universității Ștefan cel Mare, domnul Benoît Gustot, care va provoca spectatorii la dialog.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.