Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Activități sportive și concursuri cu premii, în parcarea Shopping City Suceava

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 17 – 18 iulie, între orele 15:00 – 16:00, cei mici sunt așteptați în parcarea Shopping City Suceava, unde va fi amenajat un spațiu în care iubitorii de sport vor avea ocazia să-și exerseze îndemânarea și abilităție spotive.

Activitățile sportive în aer liber sunt poate cea mai bună și mai sănătoasă modalitate de petrecere a timpului liber. În acest scop, o parte din parcarea Shopping City Suceava se transformă, timp de două zile, în teren de joacă pentru copii.

În cadrul evenimentului „Mai mult sport, mai multă distracție”, micii participanți vor putea testa bicicleta pe un mini traseu special amenajat, dar vor avea ocazia să exploreze și alte activități precum baschet, badminton, tir cu arcul sau fotbal.

Concursuri cu premii – 3 trotinete MID 9 Oxelo

Spiritul competitiv nu poate să lipsească atunci când vorbim despre sport. Așa că, toți copiii care participă la eveniment vor avea ocazia să se înscrie și la cele trei concursuri ce se vor organiza pe durata evenimentului. Câștigătorii vor primi o trotinetă MID 9 Oxelo de care se vor putea bucura toată vara.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Decathlon Suceava și Asociația Suceava pe bicicletă.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.