Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Adrian BEZNA

Data
Access
10 lei
Loc
Pub Boem La Fierărie Suceava

Joi, 26 a lu’ Mărţisor, mai pe’nserat după ce-o fi ieşit cucu de 9 ori, când îi cât p’aci să se lase bezna,
ia’ca să face’o lumină din suflete calde, din strune de chitare, din voci minunate ce’mpărtăşesc poveştile uitate. Toate aistea cântate aşa cum doar folk-istul nemţean Adrian BEZNA, poate să le pună în valoare.

26 Martie 2009 » Adrian BEZNA

Intrarea: 10 lei. Studenţii şi elevii beneficiază de o reducere de 50%.

Însoţit de câţiva prieteni, Adrian Bezna a creat şi a menţinut preţ de câteva ore o atmosferă cât se poate de plăcută celor care l-am audiat. Deşi a afirmat că ştie doar piese triste, artistul ne-a încântat auzul şi cu ceva ritmuri alerte, înlăturând orice eventuală urmă de monotonie cu scurtele poveşti dintre piese. Succesul a fost garantat. Iubitorii de folk nu au înşelat aşteptările organizatorilor nici de această dată. Feţele triste au fost doar ale celor care au ajuns prea târziu la eveniment şi care s-au confruntat cu lipsa locurilor.

Dacă şirul concertelor continuă, aşa cum ni se promite, nu putem decât să sperăm la o extindere a pubului în viitorul apropiat.

Alexandra GIRIGAN

Singurul regret pe care îl am a fost că am plecat prea devreme. Adrian Beznă de abia începuse să simtă aerul de „Fierărie”, dar eu, nevoit să plec, am părăsit atmosfera aproape magică ce cuprinde localul odată cu folkul. Nu renunţaţi la folk, nu renunţaţi la muzică. Nu sunt multe momentele în care simţim cu adevărat că trăim, iar astea, aşa puţine cum sunt, vin în sticluţe mici, mici, mici.

Bogdan BEŞLIU

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.