Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Agro Expo Bucovina (2016)

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 25-27 Martie 2016, la Iulius Mall Suceava va avea loc târgul intitulat Agro Expo Bucovina.

Așa cum și-a obișnuit publicul, ediția din acest an a evenimentului organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava reunește peste 70 de expozanți din țară și din străinătate. Vizitatorii vor găsi o ofertă completă de produse și servicii, de la fructe, legume, miere şi preparate alimentare proaspete sau conservate, până la utilaje şi tehnologii agricole. Și în acest an, clienții sunt invitați la Salonul Bio Alimenta, unde vor putea degusta cele mai savuroase și sănătoase preparate. De asemenea, meșterii populari vor fi prezenți pentru a-i încânta pe vizitatori cu măiestria lor și cu articolele tradiționale realizate.

Târgul este completat de programe de muzică folclorică și dansuri populare. Vineri, de la ora 13.00, cei care iubesc cântecele românești sunt așteptați la spectacolul inaugural oferit de „Fanfara lui Cocoș Fântânele”, iar de la ora 14:30 vor urca pe scenă membrii Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”, urmați de interpreta Iosefina Telescu. Sâmbătă, de la ora 14:30, momentul artistic este susținut de Ansamblul Școlii de Artă „Ion Irimescu” și Iosefina Telescu , iar duminică, de la ora 14.00, vor anima atmosfera artiștii Ansamblului „Sălceanu și Dumbrăveanca” și cântărețul Alexandru Recolciuc.

Timp de trei zile, Târgul Agro Expo Bucovina, găzduit de Iulius Mall Suceava, le va oferi vizitatorilor prilejul de a se informa și de a obține sfaturi de la expozanți cu experiență în domeniul agricol, dar și de a petrece sfârșitul de săptămână în compania muzicii românești și a preparatelor tradiționale.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.