Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Ai cumpărat? Ești premiat!

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 14-26 Octombrie 2009, Iulius Mall Suceava premiază cumpărăturile pe care le faci în cadrul campaniei Ai cumpărat? Eşti premiat!.

Zilnic, primii 200 de clienţi Iulius Mall Suceava care aduc la Centrul Info bonuri de cel puţin 70 de lei primesc, la alegere, unul din cele 3.000 de premii marca Nivea. Pentru bonuri fiscale cu valori ce depăşesc 70 de lei se acordă premii proporţional, dar nu mai mult de trei creme sau geluri de duş.

Aşadar, te aşteptăm la Iulius Mall Suceava să îţi înnoieşti garderoba cu cele mai noi şi mai moderne colecţii de toamnă-iarnă, pentru că numai aici preţurile bune sunt din belşug! Află mai multe detalii la Centrul Info, situat la parterul Iulius Mall, sau din catalogul online Preţuri bune din belşug.

Dacă eşti student, foud court-ul Almondo din Iulius Mall Suceava ţi-a pregătit o surpriză de zile mari: meniul studenţesc de doar 10 lei! Tot ce trebuie să faci este să prezinţi carnetul de student! Poţi să alegi cu uşurinţă din bunătăţile preparate ca la mama acasă de Broaster Chicken, Casa Românescă, Mado, Medieval Gurmad, Rosenberg, Royal Pizza sau Sindbad.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.