Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Alice în țara minunilor

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

Sâmbătă, 27 Octombrie 2018, de la ora 12.00, Iulius Mall Suceava te invită la spectacolul de teatru pentru copii „Alice în țara minunilor” în regia lui Iulian Ioan Sandu.

Cei care îi vor purta pe micuți în lumea de poveste sunt tot actorii Ateneului Tătărași din Iași. Alături de personajele îndrăgite, micii spectatori vor descoperi „Țara Minunilor”, unde este permis să visezi fără limite și fără frică. Princhindeii se vor distra și vor învăța lucruri noi, prin intermediul unui spectacol fascinant de teatru.

Tot sâmbătă, năzdrăvanii sunt așteptați la noi sesiuni ale atelierului de creație. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, alături de specialiștii Creativ & Deco, prichindeii cu imaginație și îndemânare vor realiza tablouri prin tehnica quilling. Materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava. La final, micii artiști vor primi cadou propriile creații. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot realiza la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.