Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Alimenta Tradițional

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 22-24 Iunie 2013, între orele 10:00 și 18:00, Shopping City Suceava te invită la Alimenta Tradițional, târg de industrie alimetară și produse tradiționale.

Brănză de burduf în coajă brad, șunculiță țărănească, cotlet haiducesc, telemea cu mărar, cunună bucovineană din muşchi, slăninuţă ţărănească, balmoș, prăjituri de casă, pălincă, mici și multă bere.

Dintre produsele tradiționale de carne nu lipsesc cabanosul, caltaboșii, cârnăciorii de oaie, cârnații ardelenești, cârnații de casă, cârnații tradiționali, cârnații de vită, ceafa afumată, costița afumată, kaiserul, mușchii file, mușchii impletiti, muschiuleții Montana, slănina afumată, sunculița tărănească, toba, cârnații tărănești, mușchiuletul de porc, șunca, șoricii, jambonul tradițional, pastrama de vită sau cea de oaie.

O gama variată de brânzeturi – salată de telemea la borcan, caș, urdă, brânză de burduf, caș afumat, cașcaval, telemea, brânză de vaci.

Cozonaci de casă cu stafide și rahat, covrigei sărați cu chimen, ciocolata de casă, salam de biscuiți, plăcinte, nuga, dulciuri de casă naturale, poale în brâu, prăjituri de casă, cornulețe cu magiun, torturi tradiționale, și alte produse de panificație și patiserie.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.