Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Alimenta Tradițional

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

Atenție! Evenimentul a fost anulat.

În perioada 12-17 Aprilie 2014, între orele 10:00 și 19:00, Iulius Mall Suceava te invită la Alimenta Tradițional, târg de industrie alimentară și produse tradiționale.

Dintre produsele tradiţionale de carne nu lipsesc cabanosul, caltaboşii, cârnăciorii de oaie, cârnaţii ardeleneşti, cârnaţii de casă, cârnaţii tradiţionali, cârnaţii de vită, ceafă afumată, costiţă afumată, kaiserul, muşchii file, muşchii împletiţi, muşchiuleţul Montana, slănina afumată, şunculiţa tărănească, toba, cârnaţii tărăneşti, muşchiuleţul de porc, şunca, şoricii, jambonul tradiţional, pastrama de vită sau cea de oaie.

Cum de pe masa de Paști nu pot lipsi produsele lactate, în cadrul expoziţiei veţi putea găsi şi o gamă variată de brânzeturi-caş, urdă, brânză de burduf, caş afumat, caşcaval, telemea, brânză de vaci, brânză topită, dar şi iaurt, sana sau lapte bătut.

Cozonaci de casă cu stafide şi rahat, covrigei săraţi cu chimen, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, plăcinte, nuga, dulciuri de casă naturale, poale în brâu, prăjituri de casă, cornuleţe cu magiun, torturi tradiţionale, şi alte produse de panificaţie şi patiserie vor întregi diversitatea produselor,.

De asemenea, vizitatorii vor putea achiziţiona ceaiuri, ticturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio, produse apicole, dar şi dulceaţă de trandafiri, de gutui, de afine, de merişoare, de nuci verzi, de agrişe, de cireşe amare, sirop de brad, de păpădie, de cireşe amare sau căpşuni.

Un punct de atracție este reprezentat de prezența creatorilor de artă populară în cadrul Salonului Meșterilor Populari.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava și Consiliul Judeţean Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.