Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Aniversare La Fierărie 1 an

Data
Loc
Pub Boem La Fierărie Suceava

Sâmbătă, 25 Iulie 2009, începând cu ora 20:00, Pub La Fierărie Suceava te invită la petrecerea aniversară de un an.

25 Iulie 2009 » Aniversare La Fierărie 1 an

A început timid, a prins formă din mâinile și viziunea noastră, ca asociați, și ale familiilor noastre. A continuat cu mult curaj, implicare și susținere din partea partenerilor și colaboratorilor.

A trecut un an și între timp locul a fost sfințit de oameni de seamă ce ne-au trecut pragul și de evenimentele cu atmosferă unică pe care le
organizăm de dragul culturii, al prietenilor și prieteniilor ce se leagă în astfel de seri.

Acum e momentul să sărbătorim toate acestea.

  • ora 20:00 / stand up comedy cu The Jokers
  • ora 22:00 / muzică de calitate cu Sir Blues Vali RĂCILĂ

Vali „SirBlues” Răcilă

Blues tradiţional acustic. Aşa s-ar intitula muzica pe care ne-a propus-o Vali Răcilă, în anul de graţie 2009. La un an de „Fierărie”. Am cântat cu el pentru că ne era dor de asta. Am ascultat povestea unui om şi a celor multe ghitari speciale cu care a venit, toate botezate după întâmplări şi personaje care i-au marcat prieteniile.

Am participat la asta cu o bucurie neascunsă, aşa ca arta sa, am cazut pe gânduri, am fredonat după indicaţiile fostului actor, am râs cu lacrimi, am sters uneori o umbră de lacrimă cu dosul palmei şi am aplaudat foarte mult.

Vali este unul dintre puţinii „mondiali” care mai păstrează stilul acesta de cântat şi îi apreciază pe cei care ies singuri şi cât mai ne-electrificaţi în faţa publicului. Fiecare piesă are o poveste a ei pe care ţi-o spune în felul său aparte. Şi totul parcă se leagă de el, piesele parcă au fost scrise special pentru el. Pentru că, aşa cum spun de multe ori, blues-ul este un mod de a vedea viaţa, de a o trăi şi presupune o mare doză de pozitivism şi optimism.

„SirBlues” este un salut cu care ne-am obişnuit. Îl vom folosi însă şi de acum înainte pentru a saluta artistul, pentru că, probabil de fiecare dată cînd vom auzi de blues vom asimila, fără să vrem, imaginea lui Vali Răcilă cu modul acela nealterat de a-ţi eprima sentimentele.

„Poţi strînge sculele, eu las ghitările aşa, că dacă-mi vine să cînt să fie la îndemână” sînt cuvintele cu care Vali s-a reaşezat fizic în public, pentru că l-am simţit tot timpul printre noi. Un model despre cum ar tebui să fie aşezate gândurile unui artist adevărat. Şi o încheiere care lasă deschisă o poartă spre lucrurile bune de amintit.

Bobby STROE

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.