Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Aniversarea ofertelor / Ștefan Bănică Jr / City Jam

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

„Să dormi bine ziua! Să cumperi la miezul nopţii!” este recomandarea pe care Iulius Mall o face sâmbătă, 19 Noiembrie 2011, tuturor sucevenilor, pe care îi aşteaptă la cea de-a doua ediţie a celui mai iubit eveniment de cumpărături şi distracţie din nordul ţării: „Veniţi la miezul nopţii!”.

Pentru că Iulius Mall Suceava aniversează trei ani de la inaugurare, sâmbătă, la ora 18:00, se dă startul distracţiei!. Sunteţi invitaţi la petrecerea reducerilor! Vedetele serii vor fi ofertele speciale, promoţiile, prezentările de modă ale magazinelor din mall şi premiile surpriză! Insomniacii dependenţi de cumpărături vor putea participa la parade de modă, un barman show (cu cocktail-uri non alcoolice oferite gratuit spectatorilor), demonstraţii de hair-styling şi kangoo jumps, un concurs naţional de street dance City Jam (aflat la a treia ediţie), surprize dulci, competiţii amuzante, cadouri din oră în oră (LCD-uri şi alte premii tentante), precum şi 2.000 daruri pentru cei care cumpără de minimum 100 lei din magazinele Iulius Mall (răsplătiţi cu cecuri de cumpărături, torturi, şampanii şi răcoritoare). Valoarea premiilor instant acordate depăşeşte 10.000 euro. Până spre miezul nopţii, copiii vor avea parte, în zona KidsLand, de trăsnitele “servicii” ale unui clovn şi de sesiuni face-painting. În plus, îndrăgitul Ştefan Bănică Jr. va cânta live pentru toţi clienţii veniţi să profite de ofertele de la miezul nopţii!

Preţuri mai mici şi cu 90%!

Pe lângă momentele de entertainment, Iulius Mall a pregătit admiratorilor săi promoţii greu de refuzat, noaptea de 19 spre 20 Noiembrie 2011 fiind singura din an când preţurile sunt mai mici decât ziua. Cei care doresc să îşi completeze garderoba trebuie să ştie că unele magazine oferă reduceri incredibile. Până la 90% din preţ va tăia BSB la vestimentaţia din colecţia toamnă-iarnă, RVL are reduceri de până la 80 de procente, Evel Mod 75%, Deco Center 70% şi 60% Sofiaman.

Il Bimbo, Mari K şi Tabacco House au tăiat preţurile la jumătate, iar Chocolat by Bronzmania, Expertoptic, Plafar, Sabrini şi Sprider Stores cu 40 de procente. La fel de atrăgătoare sunt şi ofertele Be You, Junker, Motivi, Nichi by Cristina Nichita şi Steilmann, care oferă preţuri diminuate cu 30%, precum şi C&A cu 20 de procente. Printre ofertele speciale ale nopţii se numără şi Ely Alindor (un produs gratis la unul cumpărat), Centrofarm (al doilea produs la jumătate de preţ), D&P (5 lei la orice parfum de 50 şi 100 ml), Kenvelo (150 lei achitaţi la valoarea produselor de 300 lei) şi mulţi alţii.

Promoţiile şi ofertele speciale vor continua toată noaptea şi în zona de food court, la cafenele şi restaurante, precum şi la magazinele de electronice şi în zona de servicii.

Torturi şi autografe de la Ştefan Bănică Jr. pe Facebook

Până pe 19 Noiembrie 2011, caută ofertele şi pe Facebook Iulius Mall Suceava, unde centrul comercial a pregătit un concurs special pentru fanii săi. Admiratorii centrului comercial sunt invitaţi să acceseze aplicaţia „Happy Cake” şi să decoreze virtual 8 torturi aniversare. Zilnic, primul tort care va aduna cel mai mare număr de voturi pe Facebook va fi declarat câştigător, iar „designerul” va fi premiat cu un tort veritabil, de un kilogram, de la cofetăria “Belpan” şi cu un tricou având autograful lui Ştefan Bănică Jr., invitatul special al petrecerii reducerilor de la Iulius Mall!

Pe 19 Noiembrie 2011, între orele 18:00 şi 2:00, clienţii şi vizitatorii care dau “Like” Iulius Mall Suceava pe Facebook chiar de la cele două insule din centrul comercial primesc pe loc premii surpriză!


Fotografii

Poze realizate de Petru PALAMAR.

Pentru a afla ultimele noutăţi din Suceava, adaugă pe Yahoo! Messenger ID-ul nostru, OrasulSUCEAVA.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.