Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Antreprenor 2.0

Data
Access
gratuit
Loc
Camera de Comerţ şi Industrie Suceava

Marți, 21 Ianuarie 2014, începând cu ora 9:00, la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va avea loc cea de-a zecea conferință din cadrul proiectului Antreprenor 2.0.

Péter Barta, CEO FPP, antreprenor și business angel, reprezentanți ai Microsoft România și antreprenori locali vor lua parte la conferința regională și îi vor învăța pe participanți cum să-și valideze ideile de afaceri sau cum să folosească instrumentele online în dezvoltarea afacerii.

Antreprenor 2.0 este un proiect implementat de Fundația Post-Privatizare și partenerii săi și presupune organizarea unor conferințe regionale în orașele mari, urmate de sesiuni de workshop și consultanță one-to-one în urma cărora se vor selecta 30 de afaceri care să primească sprijin financiar în valoare de 375.000 de lei (12.500 lei pentru fiecare startup).

Doritorii trebuie să parcurgă câteva etape simple: trebuie să-și înscrie idea de afacere sau afacerea recent pornită în formularul de înregistrare și să participe la conferința regională; la finalul conferinței un juriu format din antreprenori consacrați va alege în baza formularului de înscriere 50 de idei care vor trece în următoarea etapă a proiectului – sesiunile de workshopuri.

După terminarea acestei etape, 20 de participanți ale căror idei sunt considerate cele mai bune vor trece în penultima fază – sesiunea de mentorat one-to-one. În cadrul acesteia, antreprenorii, susținuți de consultanții din program, vor fi ajutați timp de trei săptămâni să își demareze afacerile și să își construiască o strategie de dezvoltare. Afacerea demarată și strategia de dezvoltare în formă finală vor fi evaluate de un juriu format din antreprenori, consultanți și oameni de afaceri.

Înscrierile se fac până în data de 20 Ianuarie 2014, ora 12:00, folosind formularul de înregistrare.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.