Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Atelierele Creativ & Deco

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020, de la orele 14.00 și 15.00, Iulius Mall Suceava îi invită pe cei mici la două ediții speciale ale atelierelor de creație susținute de specialiștii Creativ & Deco.

Evenimentul reușește să împletească partea educativă cu cea creativă. Astfel, săptămânal, zeci de copii participă la atelierul de creație din Iulius Mall Suceava. Pentru a putea permite participarea cât mai multor copii, specialiștii de la Creativ & Deco fac câte două grupe de participanți, iar cu fiecare echipă petrec o oră plină de distracție.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor. Materialele necesare pentru realizarea micilor opere de artă ale copiilor sunt asigurate de Iulius Mall. Totodată, cei mici pot lua acasă ceea ce au creat în timpul atelierului.

Săptămânal, micii artiști au parte de câte o provocare nouă. Pictură, desen, modelare sau decupaj sunt doar câteva dintre tehnicile pe care copiii le-au îmbrățișat cu drag.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.