Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Atelierul de vacanţă

Data
Access
gratuit

Din 1 Iulie 2011 și până pe 11 Septembrie 2011, ceainăria librăriei Cărtureşti găzduieşte ateliere de vacanţă unde timpul înseamnă altceva decât computer şi televizor.

Pentru a putea crea împreună, vom începe prin a ne cunoaşte şi a descoperi spaţiul cu toate surprizele sale iar odată acomodaţi, ne vom trage pernuţele de ascultat poveşti şi vom “citi” lumea pe care personajele noastre o trăiesc prin sunete sau în culori. Mai mult decât atât, vom crea din colaje şi vom „scrie” în culori, propriile aventuri. În timp ce părinţii vor putea răsfoi o carte şi savura un cocktail de ceai rece, copiii vor descoperi o lume a artei, jocului şi poveştilor – o lume care transpune şi remodeleaza magia Frumosului prin ochii unui copil, oferă detalii gazdele librăriei cu dichis.

În fiecare marţi, începând cu ora 17:30, la Cărtureşti va avea loc Ora de joacă cu Simona Covaliu, în fiecare miercuri, începând cu ora 18:00, Seara de poveşti cu Sorina Puiul, în fiecare vineri, începând cu ora 17:30, Atelier de creaţie cu Simona Covaliu şi în fiecare sâmbătă, începând cu ora 11:30, Atelier Origami cu Luana Popa.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.