Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Atelierul de vacanță

Data

A venit vacanța cu trenul din Franța! Cărturești Suceava te invită începând cu 1 Iulie 2010 și până pe 15 Septembrie 2010, în fiecare luni începând cu ora 18:00, și joi, începând cu ora 15:00, la Atelierul de vacanță.

Pentru a putea crea împreună, vom începe prin a ne cunoaște și a descoperi spațiul cu toate surprizele sale iar odată acomodați, ne vom trage pernuțele de ascultat povești și vom citi lumea pe care personajele noastre o trăiesc prin sunete sau în culori. Mai mult decât atât, vom crea din colaje și vom scrie în culori, propriile aventuri, pe care părinții le vor putea vedea expuse la sfârșitul verii, când cei mici vor fi ajutați să organizeze o mini-expoziție.

În timp ce părinții vor putea răsfoi o carte și savura un cocktail de ceai rece, copiii vor descoperi o lume a artei, jocului și poveștilor – o lume care transpune și remodelează magia frumosului prin ochii unui copil. De asemenea copiii vor avea ocazia să-și confecționeze propriile costumații pentru piesa de teatru în care vor juca. Micii actori vor avea ocazia să devina ei înșiși personajul preferat și vor susține la final de vacanță scenete ce au ca temă principală lumea poveștilor.

Atelierul de vacanță se dorește a fi un mod plăcut și util de petrecere a timpului liber pentru copii între 4 și 12 ani și este coordonat de Simona COVALIU.