Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Balul Bobocilor Colegiul Național Ştefan cel Mare

Data
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Vineri, 23 Octombrie 2009, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, va avea loc Balul Bobocilor Colegiul Naţional Ştefan cel Mare Suceava.

Tema: Unitate în Unitatea Ştefan cel Mare
Invitaţi: Kumm.

Petrecerea de după bal va avea loc în Club Arena Suceava şi Discotheque Vox Suceava. Intrarea: 5 lei.

Vezi fotografiile de la balurile bobocilor din 2008.

Promo

Comentarii (20)

 1. Ciprian

  Se anunta un spectacol pe cinste…be there ;)

  Răspunde

 2. Adrian

  Desi nu sunt de la Stefan, pot spune ca balul a fost super tare. Atat spectacolul in sine cat si party-ul. Ideea geniala, sunet impecabil, kumm a facut atmosfera…ce sa zic . BRAVO VOUA !

  Răspunde

 3. Ciprian

  Multumim Adrian. Sa speram ca toti sunt de aceeasi parere ca tine…:D

  Răspunde

 4. tzic

  A fost un bal frumos,dar din pacate au fost mult prea multe momente exagerate,adica lumea asteapta si ceva serios nu numai „panarama”,in rest a fost k.Bravo voua!

  Răspunde

 5. Bogdan C.

  La inceput s’au cam incurcat. In rest cum a zis Tzic, prea multe momente de „panarama”. Oricum este de apreciat efortul depus de organizatori si de participanti.

  Răspunde

 6. Gy

  Asteptam pozee.

  Răspunde

 7. Dot

  Băi, balul propriu zis a fost foarte tare. Am râs mult, s-a râs mult, toată lumea fericită. Plus că au avut/au fost momente destul de originale.
  Desenele cu oile mi s-au părut geniale, ca să zic aşa. :D Aş mai dezvolta subiectul aici, it’s worth the while, însă sunt în plin proces de dezombificare după Vox x2 seri. Deci..

  Singura chestie care ştiu că i-a deranjat pe unii a fost faptul că la after party se punea house&co. şi-n Vox şi-n Arena (lucru absolut normal în cazul celei din urmă) Mă refer, unele persoane se aşteptau ca în Vox să se pună altfel de muzică faţă de cea din Arena.. şi recunosc că făceam parte din acest grup de persoane. But it’s ok, nobody died. :))

  Eh, în final.. felicitări organizatorilor pentru realizarea unui bal reuşit.

  Răspunde

 8. Soricelul Atomic . Divizia Anti-Aeriana

  Nu inteleg de ce a deranjat asa de mult ca au fost multe scene de panarama. Tema balului a fost armata, putea sa fie foarte plictisitor insa ne’am gandit sa facem o parodie. Ne’am gandit in primul rand la cei tineri de varsta noastra, sa fie cat mai amuzant. Am ales in schimbul unui bal lung,obositor, plin de dansuri etc, un bal mai scurt dar plin de entertainment. Critici vor exista tot timpul si le acceptam.
  Va multumim frumos pentru laude.

  Răspunde

 9. Costin

  Cam scurt fata de anul trecut, insa a fost frumos. Mi-au placut foarte mult cei de la KUMM.

  Răspunde

 10. Ciprian

  Well, dupa cum a spus si Soricelul Atomic ;)), s-au preferat momente amuzante, de parodie in schimbul altor lucruri. Totusi, asta inseamna un bal al bobocilor, momente de amuzament, care sa binedispuna publicul si nu un bal care sa plictiseasca. Eu nu cred ca s-a exagerat cu momentele de „panarama” dupa cum le numiti voi, ci a fost la limita bunului simt. Dupa parerea mea, eu cred ca trebuie apreciata munca depusa, care a insemnat multe saptamani petrecute doar pe aceasta tema, dupa care trebuie trase celelalte concluzii…Criticilor le doresc sa organizeze un bal mai reusit. :D
  In incheiere, va multumim pentru laude.

  Răspunde

 11. Laara

  Frumos Balul :) Foarte inspirata tema si la fel si ideea de a-i chema pe Kumm. Bravo. Cat despre cei care au scris chestii legate de momentele de „panarama” presupun ca se refereau la faptul ca au fost peste 3 parti/scene care s-au terminat cu datul din fund si deja devenise banal xD. In rest, super tare!

  In incheiere…De ce nu acceptati si criticile,totusi? Adica… Ar trebui sa le acceptati si sa fiti fericiti ca primiti si critici ca sa stiti pe viitor ce sfaturi sa le dati alora mai mititel cand vor organiza:)

  Răspunde

 12. Soricelul Atomic . Divizia Anti-Aeriana

  Cum am mentionat mai sus ” Critici vor exista tot timpul si le acceptam”. Nimeni nu este perfect iar noi nu suntem semizei :)). Eu unul zic ca ne’am descurcat foarte bine, si intotdeauna se poate mai bine :”>.
  Multumim inca odata.

  Răspunde

 13. Mara

  Eu sincer sunt multumita de felul cum a iesit balul. Bineinteles ca intotdeauna este loc de mai mult si mai bine. Pot spune ca s-au depus muulte eforturi si nici nu prea am avut sprijin din multe parti. Ideile au fost geniale , insa a fost destul de greu de sugerat ceea ce voiam noi sa sugeram, trebuia sa fii uneori foarte atent ca sa te prinzi de faza.
  La un moment dat a fost panarama pentru ca asa si trebuia sa fie , era anarhia dupa rapirea directorului. [asta in cazul in care va refereati la acea parte]
  Intotdeauna o sa existe critici asupra oricarui bal, asupra oricarui lucru. Parerile sunt impartite, fiecare cu ale lui.
  multzumim fooarte mult atat pentru laudele cat si pentru criticile aduse la adresa balului

  Răspunde

 14. geoliyna

  pai a fost ff tare balul..mi-au placut ff mult si felul cum sa organizat. a fost un bal reusit.felicitari organizatorilor :x a fost ceva special. toti spun ca a fost mai fain ca la petru..;)

  Răspunde

 15. Mara R.

  Multzumim multzumim…. Cred ca munca depusa isi spune cuvantul :)

  Răspunde

 16. Raluca

  Da deci inca pot sa zic ca sunt o madra fosta Stefanista :D

  Bravo copii! mereu cei mai buni!

  Răspunde

 17. Holo

  Bal jos palaria. O zice Petru ;)

  Răspunde

 18. Mara R.

  multzumim multzumim :)

  Răspunde

 19. Ciprian

  Ce vremuri…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.