Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Balul Bobocilor Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza

Data
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Luni, 10 Noiembrie 2008, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, Balul Bobocilor Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava prezintă Balul Bobocilor 2008.

Tema spectacolului: La Curtea lui Cuza

Petrecerea de după bal va avea loc în Discotheque Vox Suceava şi Club Arena Suceava.

La curtea lui Cuza

Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” a preschimbat luni sala mare a Casei de Cultură în vechiul castel al domintorului al cărui nume îl poartă. Ei au ales în acest cadru Regele şi Regina Balului 2008, testând prin diferite probe aptitudinile şi calităţile a optsprezece boboci.

Pentru a ne introduce în atmosfera de epocă, Daniel Brădăţan a interpretat la clape două piese medievale. A urmat proba de prezentare a ţinutelor de epocă, probă ce a adus un suflu nou în testele clasice ale bobocilor. Reprezentând câte o ţară din vechea Europă, bobocii şi-au arătat cunoştinţele în ceea ce priveşte locurile „din care provin”, oferind totodată, cu ajutorul colegilor lor, câte un fragment din cultura ţărilor cu pricina. Astfel elevii de la „Cuza” şi-au desfăşurat o bună parte din spectacol sub prilejul unei probe de miss. România, Austria, Anglia, Framţa, Spania, Germania, Italia, Grecia şi Belgia au fost ţările alese pentru spectacol. Am ascultat muzică populară, ne-am delectat cu vals, can-can, dans ţigănesc şi celebrul „Zorba the Greek”, dar ne-am şi amuzat cu o demonstraţie de football free-style, poveşti de la Hanul Ancuţei şi cu o reţetă originală de paste „italiene”.

Spectacolul a împletit muzica, teatrul şi dansul, în prim plan fiind puşi I. L. Caragiale cu schiţele lui, muzica uşoară, interpretată impresionant de o boboacă de la Cuza, Luisa Bîrsanu, muzica populară sub vocile şi instrumentele elevilor Iulian Semenciuc, Diana Alexandrescu, Nicoleta Sadoveac şi Ionuţ Puşcaş, dar şi dansul prin trupa de dans a colegiului. Pentru a putea oferi juriului o impresie cât mai cuprinzătoare asupra bobocilor, elevii colegiului şi-au testat concurenţii într-o serie de probe. Ei au prezentat ţinute office şi sport, au dansat vals, latino, blues, rock & roll şi populară şi au defilat îmbrăcaţi elegant în ţinute de seară.

În urma acestor probe, juriul a decis: Cătălina Anghilache a fost aleasă Regina Balului- Miss Boboc Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” iar Andrei Ostrovan a fost desemnat Regele Balului-Mister Boboc. Titlul de Miss Popularitate a revenit elevei Ancuţa Cotleţ iar cel de Mister Popularitate lui Ionuţ Hangan. Miss Dans a fost aleasă Dana Petrariu iar Mister Dans- Cătălin Rotariu.

Surpriza serii a fost participarea în rândul bobocilor a unei perechi de bobocei: Smaranda Budeanu, în vârstă de 10 ani şi partenerul ei, Gabriel Struţuc, cu un an mai mare decât Smaranda, care au înfruntat alături de colegii lor mai mari toate probele concursului.

Bogdan BEŞLIU

Publicitate

Comentarii (3)

  1. Nica

    sper sa faca ceva bun si anul asta, ca in toti ceilalti ani, de altfel!

    Răspunde

  2. Vali

    pana la urma mai pui poze de la eco?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.