Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Be the Next Cover Girl

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

Sâmbătă, 8 Noiembrie 2014, începând cu ora 18:00, Iulius Mall Suceava te invită la evenimentul intitulat Be The Next Cover Girl.

Iulius Mall este în căutarea următoarei Cover Girl, printr-un concurs la care pot participa toate sucevencele încrezătoare în calităţile lor şi care le oferă şansa de a deveni imaginea unei campanii viitoare. Şarmul, rafinamentul şi dezinvoltura concurentelor pot fi cheia unui succes în lumea beauty. Paşii spre mult râvnitul premiu vor dovedi cât de dornice de afirmare sunt frumoasele sucevence. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie, până în data de 6 Noiembrie 2014, în aplicaţia Be the Next Cover Girl, special creată pe pagina de Facebook, acolo unde vor posta o fotografie şi motivul pentru care consideră că merită să fie imaginea Iulius Mall Suceava.

Cinci dintre participante, selectate de Cătălin Botezatu şi fotograful profesionist Ovidiu Leşan, vor ajunge în show-ul de sâmbătă. Fiecare finalistă va primi un buget fix pentru a merge la cumpărături în magazinele preferate din mall, de unde vor aleage ţinuta care le reprezintă, pe o temă aleasă de creatorul de modă Cătălin Botezatu. Pregătite să cucerească cu frumuseţea lor, cele cinci fete vor defila pe podium pentru a-şi prezenta opţiunea, iar cea care va impresiona publicul va fi următoarea Cover Girl Iulius Mall Suceava. Pe lângă marele titlu, câştigătoarea va fi premiată cu o sesiune de shopping în valoare de 500 de euro, un makeover complet şi un photoshotting profesionist cu fotograful Ovidiu Leşan.

Publicul se va delecta cu un spectacol fashion aparte. Pe catwalk vor fi prezentate noile colecţii ale brandurilor Iulius Mall Suceava, iar surpriza serii va fi oferită de Cătălin Botezatu, care îi va încânta pe cei prezenţi cu cele mai strălucitoare creaţii. Atmosfera incendiară va fi asigurată de Andreea Bănică, ale cărei hituri vor aduce bună dispoziţie şi ritm.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.