Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Bere Gratis – Două inimi

Data
Access
35 lei
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Duminică, 27 Octombrie 2013, începând cu ora 20:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava te invită la spectacolul Două inimi susținut de trupa Bere Gratis.

Trupa a împlinit 15 ani de activitate. Au pornit la drum în 1998, cu multă naivitate sinceră, cu avântul specific vârstei și vremurilor, cu credința că întreaga lume li se așterne la picioare. Lui Mihai ‘Miță’ Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) și Marius Dobre (chitară) – fondatorii grupului, li s-au alăturat Mihai ‘Magga’ Suciu (tobe) și Marius Mirea (bass).

Cincisprezece ani mai târziu, după multe hituri care s-au aflat pe buzele tuturor, sute de concerte în toate cele patru zări și câteva schimbări inerente de componență, cei care se înclină acum în fața Măriei Sale Publicul la sfârșitul fiecărui concert sunt: Mihai ‘Miță’ Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape), Marian ‘Piticu’ Săracu (tobe), Marius ‘Neuro’ Bob (chitară) și Radu Vaștag (bass). Mai maturi, dar mânați de aceeași pasiune și abnegație, fac și acum ce făceau și în urmă cu 15 ani: muzică și versuri. Notorietatea nu i-a schimbat, iar respectul față de public și-a păstrat aceeași însemnătate sacră.


Fotografii

Fotografii realizate de Gicu BOBOC.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.