Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Bio Alimenta Bucovina

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Păstrăv în cobză, berbec la ceaun, balmoş, brânză de burduf în coajă de brad, gulaş, bere de casă, ţuică, palincă şi poale în brâu la Bio Alimenta Bucovina.

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava şi Shopping City Suceava, vă invită să gustaţi din delicioasele produse tradiţionale prezentate în cadrul celei de-a III-a ediţii a târgului cu vânzare Bio Alimenta Bucovina.

Timp de trei zile, vizitatorii se vor putea delecta cu păstrăv în cobză, berbec la ceaun, balmoş, brânză de burduf în coajă de brad, gulaş, bere de casă, palincă şi poale în brâu şi vor putea încerca ţuica, rachiul şi palinca special pregatite pentru eveniment.

Pe langă acestea, expozanţii vă mai aşteaptă cu preparate din carne (muşchiuleţ de porc, cârnaţi, şuncă, şorici, jambon tradiţional, cârnaţi de casă, parizer dietetic de vită, pastramă de vită, pastramă de oaie, caltaboşi, muşchi împletit, slănină afumată, şunculiţă ţărănească) dar şi lactate (brânză de burduf, brânză cu chimen, ardei şi busuioc, caşcaval cu chimen, caş afumat, caşcaval, urdă, unt de casă) sau produse de panificaţie (cozonac, colac tradiţional, prăjituri de casă, torturi, pâinea bunicii, produse de patiserie, produse de cofetărie, pâine albă pe vatră, pâine albă la tavă, pâine neagră, pâine integrală).

Inedit! Produse bio (ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condiment bio) şi produse apicole (miere de albine, lăptişor de matcă, polen) şi în plus dulceaţă de gutui, afine, merişoare, nuci verzi, agrişe, cireşe amare, sirop de brad, păpădie, cireşe amare, căpşuni, ulei natural de floarea soarelui – presat la rece, nerafinat, cafea 100% naturală şi kurtos kalacs.

Târgul se va desfăşura în perioada 1-3 Iulie 2011, la Shopping City Suceava, şi va putea fi vizitat zilnic între orele 10:00 și 18:00.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.