Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

BizzBike

Data
Access
gratuit
Loc
Suceava

Joi, 15 Septembrie 2016, începând cu ora 19:00, la Suceava va avea loc evenimentul intitulat BizzBike, ediția a II-a.

BizzBike – Business pe Bicicletă promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri cu scopul de fluidizare a traficului și atragerea a cât mai multor oameni către cel mai eco și prietenos mijloc de transport – bicicleta.

O prioritate a acestei ediţii este sustinerea şi educarea unei noi generaţii de biciclişti. Alături de Fundaţia FARA dorim să transmitem acest mesaj mai departe micuţilor. Pentru că anul şcolar a început, îndemnăm participanţii la eveniment să aducă cu ei rechizite şcolare pentru copilaşii care vin din familii cu venituri mici. Acestea se pot lăsa în cutia special amenajată la punctul de start.

Traseul evenimentului BizzBike- Business pe bicicletă va fi următorul: (START) Casa de Cultură a Sindicatelor – strada Nicolae Bălcescu – strada Ana Ipătescu – Bulevardul 1 Mai – Calea Obcinelor – Bulevardul George Enescu – strada Nicolae Bălcescu – Casa de Cultură a Sindicatelor (FINISH).

Junior Chamber International, prin proiectele care le derulează, intentionează să creeze o comunitate puternică de tineri antreprenori și pasionați de afaceri în Suceava, în vederea creșterii și sprijinirii comunității locale.

Evenimentul se adresează cetăţenilor activi, liderilor, profesioniştilor şi antreprenorilor ce doresc să defileze alături de noi în ţinute office, business şi business casual.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.