Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Blaxy Girls

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Duminică, 8 Februarie 2009, începând cu ora 18:00, Iulius Mall Suceava te invită la un concert Blaxy Girls.

Promo

Comentarii (8)

 1. anemicu

  hhmmm …… e fainutza formatia , adica melodia ca doar una au ?? sau au mai multe ??? :-?

  Răspunde

 2. ovidiu

  caută pe guglă.

  Răspunde

 3. anca

  au fost la bal la liceul economic. sunt ok. cu toate ca la al au cantat peste cd cumva. nu situ daca acuv va fi live totul. sunt chiar curioasa…

  Răspunde

 4. ovidiu

  au cântat şi live şi playback la bal la eco. Şi s-a văzut şi la eurovision că nu cânta rău, ci chiar foarte bine.

  Răspunde

 5. Aleck :X:X

  place foarte mult cum canta fetele de la Blaxy :X:X:X cel mai mult imi place melodia dear mama :X:X:X si videoclipul :X:X:X…..cred ca merg si eu maine la concert :X:X:X …..sunt din Falticeni :)

  Răspunde

 6. Lavinia

  Am fost si au cantat live. sunt extraordinare iar publicul a cantat cu ele incontinu. sunt minunate si modeste si talentate si meritau sa mearga sa ne reprezinte la moscova. si ce piese hitoase au. bravooooo blaxy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde

 7. aida

  blaxy girl la mall in suceava….au oncertat f. bine..de fapt canta extraordinar live…nu ca alti au o voce de miloane la Tv da live is mai rau ca mine;:)):)):)):))….a fost super ca dupa ce au concertat se plimbau ca toti oamnenii prin mall….am vr sa fac o poza q ele dar au plecat:((…ia`m zis la roxi fata care canta vocal sa faca o poza q mine a vrut da nu o lasa o femeie:((….sa uitat la mine…ah…sper sa isi aduca aminte de mine sh sa vada comentari asta:X…..is celemai tari sa mai vina poate fac sh eo o poza:-<….:X……….:X:X le iubesk;)…..:X cn vrea sa faca o formatie sh q mn:)):))….stiu sa cant la pian=))=))=))…:X

  Răspunde

 8. Livius

  cred ca nu exista trupa mai tare ca blaxy in toata tara. si sunt asa de dragute si modeste si fara fitze de doi lei. ne-au dat autografe si au facut si poze cu mine si sotia mea insarcinata. le ascult albumul de doua ori pe zi. si nu a fost la mall vreun spectacol ca asta niciodata. a fost efervescenta la maximum. toata lumea canta cu ele. pacat ca nu le-am trimis pe ele sa cante la moscova. noi publicul de fapt le-am votat. bravo fetelor!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.