Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Blueprint

Data
Access
gratuit
Loc
Casa Prieteniei

Luni, 29 Noiembrie 2010, începând cu ora 18:00, Biroul Informațional al Regiunii Schwaben te invită la Casa Prieteniei Suceava la filmul Blueprint în regia lui Rolf Schübel.

Blueprint este un film din anul 2003 și este o ecranizare a cărții cu același nume a autoarei Charlotte Kerner. Este vorba despre o producție cinematografică complexă din punct de vedere tematic și al ideilor pe care le transmite. În momentul în care faimoasa pianistă Iris Sellin descoperă faptul că suferă de o boală incurabilă decide să se cloneze pentru ca talentul și arta ei să continue și după ce aceasta va deceda. Din punct de vedere medical experimentul se dovedește a fi unul de succes dar impactul pe care îl are descoperirea acestuia asupra fiicei și în același timp clonei sale – Siri – este unul puternic, care va duce la conflicte interioare și destrămarea relației dintre mamă și fiică.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Departamentul de Germanistică al Universității Ștefan cel Mare Suceava şi face parte din proiectul Serile Filmului German.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.