Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

BNR – zilele porților deschise pentru studenții economiști

Data
Access
gratuit
Loc
Suceava

În perioada 25-26 Noiembrie 2014, la Universitatea Ştefan cel Mare Suceava şi Banca Naţională a României – Sucursala Suceava va avea loc evenimentul intitulat BNR – zilele porților deschise pentru studenții economiști.

Marţi, 25 Noiembrie 2014, începând cu ora 10:00, Aula Corp E a Universităţii Ştefan cel Mare va găzdui conferinţa publică susținută de dl. Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR.

Miercuri, 26 Noiembrie 2014, studenţii de la USV vor participa, la sediul Agenţiei BNR Suceava, la seminarii interactive susținute de lectori din banca centrală pe teme ca: repere din istoria BNR, statistici ale băncii centrale, modelarea macroeconomică şi stabilitatea financiară în băncile centrale…

„BNR – zilele porților deschise pentru studenții economiști” este un proiect adresat studenților și cursanților școlilor doctorale având ca obiectiv general îmbunătăţirea nivelului de cunoaştere şi înţelegere, în mediul universitar, a activităţii băncii centrale, a rolului, funcţiilor şi implicaţiilor deciziilor acesteia în economia românească. De la 4 universități partenere și 120 de participanţi în anul 2009 s-a ajuns astăzi, în cadrul acestui proiect, la un parteneriat cu 25 de universități și peste 3.400 de studenți, masteranzi și doctoranzi care au beneficiat de prezentările lectorilor BNR și s-au implicat activ în seminarii interactive în cadrul activităților proiectului. La conferinţele publice susţinute de membrii Consiliului de Administraţie al BNR au asistat peste 16.500 de persoane.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.