Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Bucovina Construct și Imobiliare

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 20-24 Mai 2010, în parcarea Shopping City Suceava va avea loc cea de a XIII-a ediţie a târgului naţional Bucovina Construct și >Imobiliare.

Manifestarea este un eveniment de referinţă pentru domeniu construcţiilor şi este specializată în materiale de construcţii, faţade şi finisaje, balcoane şi terase, scări exterioare şi interioare, şarpante, învelitori, tâmplărie de lemn, Al şi PVC, pardoseli, vopsele, produse şi tehnologii, instalaţii electrice, sanitare şi termice, decoraţiuni, dotări şi mobilier de grădină, borduri şi pavaje pentru alei, maşini şi utilaje, echipamente, scule şi dispozitive pentru construcţii. Programul de vizitare al evenimentului va fi zilnic între orele 10:00 și 19:00.

Vineri, 21 Mai 2010, va avea loc forumul economic Lemnul – un produs pentru dezvoltarea durabilă a Bucovinei, unde se vor dezbate următoarele teme: Noi tendinţe în piaţa materialelor de construcţii (Claudiu Georgescu – Preşedinte Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România), Se poate lemnul proteja la foc eficient şi pe toatǎ durata lui de viaţǎ? (Horia Nicolescu – Vicepreşedinte Asociaţia pentru Securitate la Incendiu), Acoperiri nanostructurate, ecologice, ignifuge şi autoigenizante (Alexandra Pica şi Radita Gardu – Institutul de Cercetǎri pentru Acoperiri Avansate ICAA), Termoizolaţii din fibrǎ de lemn de tip Gutex (Lukacs Lehel), Prefabricate din lemn cu sistem de cuplare rapidǎ (Virgil Buturin), Case pe structrura de lemn tip Timber FRAME (Mihai Steiciuc – Preşedinte Moldsilva SA Suceava) și alte intervenţii susţinute de specialişti ai Consiliului Judeţean Suceava, Prefecturii Suceava, Universităţii Ştefan cel Mare Suceava, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Inspectoratului de Stat în Construcţii Suceava, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava şi Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava. Programul forumului va fi între orele 9:30 și 15:00.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.